Ruitschadeherstel

Heeft uw auto ruitschade? Ook voor ruitschadeherstel kunt u bij Autohuis de Poort in Woudenberg terecht. Wij repareren of vervangen uw autoruit snel en vakkundig, waarbij we uitsluitend gebruik maken van originele producten en montagetechnieken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de afhandeling met uw verzekerings- of leasemaatschappij, omdat wij dit voor u regelen. Bij Autohuis de Poort doen we er alles aan om uw auto in goede staat te herstellen.

De voordelen op een rijtje

  • Specialist Citroën, Peugeot, Opel & Fiat
  • Expert in schadeherstel
  • Gecertificeerde monteurs
  • Alles onder één dak
  • Verzekerd van vakkundig advies

Vakkundig schadeherstel

Onze up-to-date geschoolde monteurs werken altijd met passie en volgens de voorschriften aan uw auto!

Persoonlijke service

Wij kennen onze klanten bij naam, bij ons bent u nooit een nummer. Koffie of thee staat altijd voor u klaar!

Transparante tarieven

Wij geven u altijd vooraf een kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Autohuis de Poort in Woudenberg: Erkend schadeherstelbedrijf

Autohuis de Poort is een erkend schadeherstelbedrijf, wat betekent dat wij ruitschade voor alle verzekeringsmaatschappijen mogen herstellen of repareren. Wij nemen de volledige afhandeling van de schade op ons en regelen dit met uw verzekeringsmaatschappij. Tijdens de reparatieperiode is het mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen voor het herstel van uw auto, waardoor de fabrieksgarantie gewaarborgd blijft.

Ruit vervangen

Als een autoruit niet meer gerepareerd kan worden, kunnen de technici van Autohuis de Poort in Woudenberg een nieuwe voorruit, achterruit of zijruit plaatsen. Wij zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing, zodat u weer veilig de weg op kunt.

Sterreparatie autoruit

Als er een sterretje in de voorruit van uw auto zit, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten repareren om te voorkomen dat de hele voorruit vervangen moet worden. Door reparatie wordt voorkomen dat het sterretje uitscheurt tot een barst als gevolg van plotselinge temperatuurverschillen of oneffenheden in de weg. Wacht daarom niet te lang met het laten repareren van het sterretje, omdat het u uiteindelijk tijd en geld bespaart. Ontdek meer over de sterreparatie.

Kalibreren veiligheidssystemen

Moderne auto’s zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidssystemen die afhankelijk zijn van de autoruit. Bij autoruitschade kan het zijn dat deze systemen beschadigd raken en niet meer goed functioneren. Hierbij valt te denken aan regensensoren, camera’s, radarsystemen en head-up displays. Daarom is het belangrijk om de autoruitschade zo snel mogelijk te laten repareren of vervangen door een erkend schadeherstelbedrijf dat ervaring heeft met het werken aan moderne auto’s. Onze technici zullen ervoor zorgen dat de veiligheidssystemen na de reparatie weer goed functioneren.

Kosten en verzekering ruitschadeherstel

Heeft u een putje of sterretje in uw voorruit? In de meeste gevallen kan een sterretje in uw voorruit worden gerepareerd. Als u WA-extra verzekerd bent, worden de kosten in de meeste gevallen volledig vergoed door uw verzekeringsmaatschappij. Als erkend schadeherstelbedrijf mogen wij voor elke verzekeringsmaatschappij uw sterreparatie uitvoeren, ruitschade herstellen of de ruit vervangen.

Direct een afspraak maken? Maak eenvoudig online een afspraak!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

033 2472790 info@autohuisdepoort.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 033 2472790

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×