Merkspecialist in Opel

Autohuis de Poort Woudenberg is dé specialist voor onderhoud, reparatie of schadeherstel aan uw Opel. Bovendien kunt u bij ons terecht voor occasions, pechhulp, verzekering en meer.

Onderhoud voor uw Opel

Is uw Opel toe aan een onderhoudsbeurt? Autohuis de Poort in Woudenberg, Merkspecialist in Opel, voert graag het onderhoud voor u uit. Controleer het onderhoudsboekje voor de juiste onderhoudsfrequentie van uw specifieke model. Houd uw auto in topconditie en voorkom problemen onderweg. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak!

Een compleet aanbod voor uw Opel

Service is bij Autohuis De Poort in Woudenberg vanzelfsprekend en naast onderhoud kunt u hier terecht voor veel meer diensten. Onze up-to-date geschoolde medewerkers zullen ervoor zorgen dat uw Opel de beste zorg en aandacht krijgt, zodat deze in topconditie blijft.

In onze moderne werkplaats beslist u samen met onze technici welke werkzaamheden aan uw auto uitgevoerd worden. Wij gebruiken originele Opel onderdelen en voeren het onderhoud altijd uit volgens de voorschriften van de fabrikant. U krijgt precies die service die uw Opel nodig heeft. We helpen u graag bij onder andere de volgende werkzaamheden:

Opel Occasions

Bent u op zoek naar een betrouwbare Opel occasion? Autohuis de Poort biedt een ruim aanbod aan Opel occasions tegen scherpe prijzen. Onze occasions worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Naast de aanschaf van een Opel occasion kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud, reparatie en meer. Bezoek onze showroom in Woudenberg of bekijk ons aanbod online.

Bekijk ons aanbod

 

TOP Merkspecialist Autohuis de Poort in Woudenberg voor onderhoud en reparatie aan uw Opel of Fiat!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

033 2472790 info@autohuisdepoort.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 033 2472790

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×