Behoud fabrieksgarantie

Fabrieksgarantie is de garantie die de fabrikant of importeur geeft op nieuwe en jonge auto's. Maar hoe zit dat nu eigenlijk? Koopt of onderhoudt u uw Citroën, Peugeot, Opel of Fiat bij Autohuis de Poort in Woudenberg, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie. Als Erkend Merkspecialist voeren wij namelijk onderhoud en reparatie uit volgens fabrieksvoorschriften.

Uw garantie blijft behouden!

De fabrieksgarantie blijft bij Autohuis de Poort in Woudenberg officieel geldig omdat:

✔ Wij volgens de Europese wetten werken
✔ Wij de voorschriften van de fabrikanten opvolgen
✔ Wij met originele kwaliteitsonderdelen werken

Goed onderhoud van belang

De auto goed onderhouden is een belangrijk punt. U bent nooit verplicht uw auto te laten onderhouden bij het bedrijf waar u deze heeft gekocht. Voor behoud fabrieksgarantie moet u het onderhoud aan uw auto uit laten voeren volgens de voorschriften van de fabrikant. Dat geldt ook als u uw auto elders heeft gekocht en het laat onderhouden door Autohuis de Poort.

De kennis van onze technici is altijd up-to-date, omdat de Europese wetgeving bepaalt dat autofabrikanten de universele autobedrijven moeten voorzien van complete technische informatie voor onderhoud en reparatie.

Bent u in het bezit van een Citroën, Peugeot, Opel of Fiat met garantie? Door onze erkenning als PCA Merkspecialist in Citroën & Peugeot en TOP Merkspecialist voor Opel en Fiat, kunt u altijd terecht bij Autohuis de Poort in Woudenberg.

Ontdek onze diensten

We zijn er om u te helpen bij diverse werkzaamheden om uw mobiliteit te kunnen waarborgen. Onze technici maken gebruik van originele onderdelen en voeren altijd onderhoud en reparatie uit volgens de voorschriften van de fabrikant:

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

033 2472790 info@autohuisdepoort.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 033 2472790

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×