Autoschadeherstel

Autoschade is altijd vervelend en gebeurt vaak op een ongelegen moment, of het nu gaat om een kras, deuk of grotere schade. Een goede en snelle reparatie van de autoschade is daarom van belang. Bij Autohuis de Poort doen we er alles aan om uw auto in goede staat te herstellen. Ondertussen helpen we u ook met de afhandeling van het verzekeringswerk.

De voordelen op een rijtje

  • Specialist Citroën, Peugeot, Opel & Fiat
  • Expert in schadeherstel
  • Alles onder één dak
  • Waardebehoud van uw auto
  • Verzekerd van vakkundig advies

Vakkundig schadeherstel

Onze up-to-date geschoolde monteurs werken altijd met passie en volgens de voorschriften aan uw auto!

Persoonlijke service

Wij kennen onze klanten bij naam, bij ons bent u nooit een nummer. Koffie of thee staat altijd voor u klaar!

Transparante tarieven

Wij geven u altijd vooraf een kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Autohuis de Poort: Erkend schadeherstelbedrijf

Wij zijn een erkend schadeherstelbedrijf, dit houdt in dat Autohuis de Poort voor alle verzekeringsmaatschappijen schade mag herstellen en repareren. Wij handelen de schade af met uw verzekeringsmaatschappij en voor de duur van de reparatie is het mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer. De autoschade wordt hersteld met originele onderdelen waardoor fabrieksgarantie gewaarborgd blijft. Bovendien krijgt u van ons twee jaar garantie op de schadereparatie.

Autoschadeherstel

Gelukkig zijn autoschades in de meeste gevallen te herstellen. Wij bekijken bij de hersteltaxatie nauwkeurig welke onderdelen vervangen moeten worden en welke hersteld kunnen worden. U krijgt altijd uitleg over wat er moet gebeuren en vooral waarom.

Ruitschade

Heeft u een putje of sterretje in uw voorruit. Meestal kan een sterretje in uw voorruit worden gerepareerd. Bent u WA-extra verzekerd? Dan wordt in de meeste gevallen de kosten volledig vergoed door de verzekeringsmaatschappij. Als het nodig is, kunnen we ook een nieuwe voorruit plaatsen en indien aanwezig kalibreren onze technici meteen de veiligheidssystemen. Autohuis de Poort in Woudenberg regelt alles voor u, wel zo veilig. Als schadeherstelbedrijf mogen wij voor elke verzekeringsmaatschappij uw sterreparatie uitvoeren, uw ruitschade herstellen of uw ruit vervangen.

Dus ook voor het herstel van autoschade bent u bij Autohuis de Poort in Woudenberg aan het juiste adres!

 

Alle handelingen in de werkplaats worden uitgevoerd op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform BOVAG voorwaarden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

033 2472790 info@autohuisdepoort.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 033 2472790

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×