Wat is PCA | TOP?

Autohuis de Poort is PCA & TOP Merkspecialist voor uw Citroën, Peugeot, Opel of Fiat. Als Erkend Merkspecialist is Autohuis de Poort dé specialist voor onderhoud of reparatie aan uw Citroën, Peugeot, Opel of Fiat. Bovendien kunt u bij ons terecht voor pechhulp, verzekering en meer.

Onderhoud en reparatie

Wij staan klaar om de kwaliteiten van uw Citroën, Peugeut, Opel of Fiat zo goed mogelijk te bewaken Als PCA & TOP Merkspecialist biedt Autohuis de Poort u die zekerheid met gespecialiseerd onderhoud. Bent u niet in het bezit van één van bovenstaande merken? Onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen werken. Wij staan altijd voor u klaar!

Een compleet aanbod voor uw Citroën, Peugeot, Opel en Fiat

Bij Autohuis de Poort in Woudenberg bieden wij naast onderhoud en reparatie nog veel meer diensten aan. Onze medewerkers zijn up-to-date geschoold en zorgen ervoor dat uw Citroën, Peugeot, Opel of Fiat de beste zorg en aandacht krijgt, zodat uw auto in topconditie blijft.

In onze moderne werkplaats beslist u samen met onze technici welke werkzaamheden aan uw auto uitgevoerd worden. Wij beschikken over originele onderdelen, waarbij het onderhoud altijd conform de voorschriften van de fabrikant uitgevoerd wordt, tenzij u anders aangeeft. Wij helpen u dan ook graag bij onder andere de volgende werkzaamheden:

Een Erkend Merkspecialist is meer dan auto onderhoud

Autohuis de Poort is uw partner in mobiliteit. Met onze uitgebreide aanvullende diensten hebben we voor elke situatie een passende oplossing. Onze expertise en passie voor de merken stellen ons in staat om onze klanten op alle gebieden te helpen. We staan dan ook graag voor u klaar om u te helpen bij:

Erkenning als Merkspecialist

PCA & TOP Merkspecialist is een landelijke garageformule waarbij enkel bedrijven aangesloten zijn met een Merkspecialisatie in een bepaald merk, waaronder Citroën, Peugeot, Opel, Fiat, Mercedes, Kia, Volvo of Ford. Voor de erkenning als Merkspecialist heeft Autohuis de Poort aan verschillende toetredingsnormen voldaan. Bovendien zijn de bedrijfsuitstraling, klantenbehandeling en klantenbegeleiding en up-to-date kennis van de monteurs vastgelegd.

 

‘PCA/ TOP Merkspecialist is een onafhankelijke merkformule gespecialiseerd in automerken. Aangesloten lid en/of  Merkspecialist is op geen enkele wijze verbonden aan een van deze autofabrikanten.’

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

033 2472790 info@autohuisdepoort.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 033 2472790

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×