Reparatie in Woudenberg

Heeft uw auto een defect, brandt een dashboard lampje of functioneert iets niet zoals dat wel zou moeten? Het tijdig vervangen of repareren van onderdelen aan uw auto is van groot belang. Voor een vakkundige reparatie bent u bij Autohuis de Poort in Woudenberg aan het juiste adres. Wij zijn namelijk erkend merkspecialist van Citroën, Peugeot, Opel en Fiat, uiteraard kunt u met een ander merk ook altijd bij ons terecht. Wij bieden een vlotte en professionele diagnose met behulp van onze specifieke kennis van merken om de exacte oorzaak vast te stellen.

Onderhoud en reparatie

Onverwachte reparaties zijn al vervelend genoeg, daarom staan wij voor u klaar met een vlotte en vakkundige diagnose en gebruiken wij de specifieke kennis van onze merken om de exacte oorzaak vast te stellen.

Repareren schade

Uiteraard kunt ook voor schadeherstel bij Autohuis de Poort in Woudenberg terecht. Gelukkig is het in de meeste gevallen mogelijk om autoschade te herstellen. Bij onze hersteltaxatie wordt zorgvuldig bekeken welke onderdelen vervangen moeten worden en welke gerepareerd kunnen worden. Wij geven u altijd een gedetailleerde uitleg over de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd en waarom. Ontdek meer over schadeherstel.

Ruitreparatie

Heeft u schade aan uw voorruit? In de meeste gevallen is het mogelijk om een sterretje in uw voorruit te repareren. Als u WA-extra verzekerd bent, worden de kosten hiervoor meestal volledig vergoed door uw verzekeringsmaatschappij. Indien nodig kunnen onze technici ook een nieuwe voorruit plaatsen. Als schadeherstelbedrijf zijn wij bevoegd om voor elke verzekeringsmaatschappij uw sterreparatie uit te voeren, uw ruitschade te herstellen of uw ruit te vervangen.

Kosten reparatie

Bent u benieuwd naar de kosten van een reparatie aan uw Citroën, Peugeot, Opel, Fiat of ander merk auto? De kosten van een reparatie variëren per type onderdeel of schade, maar door onze scherpe tarieven betaalt u bij Autohuis de Poort in Woudenberg nooit te veel. Mocht er meer werk nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren met prijsopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. In het geval van duurdere reparaties kan het voordeliger zijn om universele of gebruikte onderdelen te monteren. Als dit mogelijk is en u ermee akkoord gaat, bieden wij dit alternatief aan. Op deze manier denken wij graag met u mee om onderhoud betaalbaar te houden.

Behoud fabrieksgarantie

De fabrieksgarantie is de garantie die de fabrikant of importeur biedt voor nieuwe en jonge auto’s. Maar hoe werkt dat precies? Als u uw Citroën, Peugeot, Opel of Fiat onderhoudt bij Autohuis de Poort in Woudenberg, behoudt u gewoon de fabrieksgarantie. Als Erkend Merkspecialist voeren wij namelijk onderhoud en reparaties uit volgens de fabrieksvoorschriften met originele onderdelen. Ontdek meer over het behoud van fabrieksgarantie.

Ontdek onze reparatie services

Staat uw reparatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

 

Alle handelingen in de werkplaats worden uitgevoerd op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform BOVAG voorwaarden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

033 2472790 info@autohuisdepoort.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 033 2472790

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×