APK voor uw auto

Is uw auto toe aan de verplichte APK? Kies dan voor een APK keuring bij Autohuis de Poort in Woudenberg. Wij verzorgen de APK Keuring vakkundig en snel, tegen een scherpe prijs. Als Erkend Merkspecialist zijn wij gespecialiseerd in Citroën, Peugeot, Opel en Fiat, echter kunt u natuurlijk ook met een ander merk auto bij ons terecht voor de APK.

TIP: Combineer uw keuring met een onderhoudsbeurt, zo heeft u al het nodige onderhoud direct achter de rug en bespaart u kosten!

Wat is een APK?

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplicht controlemoment. Tijdens de APK controleert onze keurmeester uw auto bijvoorbeeld op de staat van de banden, remmen en verlichting van uw auto. Veiligheid op de weg is uiteraard van groot belang. Daarnaast wordt de CO2-uitstoot van uw auto gecontroleerd en wordt als laatste stap de kilometerstand geregistreerd. Na de APK ontvangt u een keuringsrapport waarin vermeld staat of uw auto is goed- of afgekeurd.

APK bij Autohuis de Poort in Woudenberg

De APK is een inspectie die een momentopname geeft van de technische toestand van een auto op het moment van de keuring. Tijdens de APK keuring bij Autohuis de Poort in Woudenberg wordt een voertuig beoordeeld op de volgende aspecten:

  • Verkeersveiligheid (remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie)
  • Milieu (uitstoot van uitlaatgassen)
  • Registratie (kilometerstand, voertuigbewijs, identificatienummer en gebruikte brandstof)

APK voor uw elektrische auto

Volledig elektrische auto’s en (plug-in) hybride auto’s dienen, net als voertuigen met een verbrandingsmotor, APK-gekeurd te worden. Dit betekent dat de eerste apk-keuring plaatsvindt na vier jaar rijden. Daarna moet een EV om de twee jaar gekeurd worden en is de auto acht jaar of ouder, dan is keuren een jaarlijks terugkerende plicht. Ons team heeft specifieke expertise op het gebied van elektrische voertuigen, bovendien beschikt Autohuis de Poort in Woudenberg over een gecertificeerde werkplaats met moderne apparatuur om de best mogelijke service voor uw elektrische auto te bieden.

Kosten APK

Wilt u uw Citroën, Peugeot, Opel, Fiat of ander merk auto voordelig, maar kwalitatief laten keuren? Dan bent u bij Autohuis de Poort in Woudenberg aan het juiste adres. Wij bieden scherpe prijzen en leveren als Erkend Merkspecialist altijd kwaliteit. In onze up-to-date werkplaats beschikken wij over moderne apparatuur waarmee wij uw auto bedienen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

033 2472790 info@autohuisdepoort.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 033 2472790

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×