Over Ons

Autohuis de Poort in Woudenberg is al meer dan 15 jaar uw betrouwbare mobiliteitspartner voor Midden Nederland. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke service en betrouwbaarheid en staan altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Met een full-service pakket, van onderhoud, de mogelijkheid voor schadeherstel tot het afsluiten van een verzekering, doen wij er alles aan om uw mobiliteit te waarborgen.

Over Autohuis de Poort

Onze passie voor auto’s, erkenning als merkspecialist van Citroën, Peugeot, Opel of Fiat en jarenlange kennis en ervaring zorgen voor vakkundig advies en persoonlijke service. Bent u niet in het bezit van één van bovenstaande merken? Onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen werken. En als aangesloten JAMES Autoservice bieden wij hoogwaardige en persoonlijke service voor elk merk en model.

Daarnaast zijn wij dé Maxus-dealer van Midden-Nederland voor 100% elektrische bedrijfswagens. Wij zijn uw partner in mobiliteit en zijn door onze vestigingen in Midden-Nederland altijd bij u in de buurt.

Erkend Merkspecialist in Citroën, Peugeot, Opel en Fiat

De passie voor Franse auto’s is er meer dan 15 jaar, zolang het bedrijf bestaat. Met onze jarenlange kennis en ervaring door dealerschap in Citroën en de erkenning als merkspecialist doen we er alles aan om de kwaliteit van uw Citroën, Peugeot, Opel of Fiat optimaal te waarborgen. Als PCA & TOP Merkspecialist bieden wij gespecialiseerd onderhoud waarmee u verzekerd bent van deze garantie. Heeft u geen van deze merken in uw bezit? Geen probleem, onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen werken. Bij Autohuis de Poort in Woudenberg staan we altijd voor u klaar! Ontdek onze diensten voor onderhoud of reparatie.

Dé Maxus-dealer van midden Nederland

Met het groeiend aantal lage-emissiezones of zelfs emissievrije zones in steden, zijn de volledig elektrische bedrijfswagens van Maxus de slimme en duurzame keuze. Met de elektrische Maxus kunt u zonder zorgen elke stad inrijden, dankzij de zero-emissie die het milieu ontlast. De verschillende modellen van Maxus staan bekend om hun wendbaarheid, waardoor ze perfect zijn voor snelle laad- en losacties en gemakkelijk parkeren. We staan altijd klaar om u te adviseren over een geschikte oplossing voor uw zakelijke mobiliteit.

Maak kennis met de 100% elektrische bedrijfswagens van Maxus:

JAMES Autoservice

Autohuis de Poort is aangesloten bij JAMES Autoservice. James is een toonaangevende, merkonafhankelijke auto-onderhoudsketen in Nederland. Binnen dit concept ligt de focus op hoogwaardige en persoonlijke service, waarbij betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie centraal staan. Bij ons geen gedoe, maar prettige service en uitstekend auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. Kwaliteit en duurzaamheid zijn kernwaarden voor ons, wat blijkt uit de certificering van elke JAMES-vestiging door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG. Stichting Duurzaam Repareren richt zich op duurzame oplossingen die economisch haalbaar zijn, terwijl BOVAG het kwaliteitskeurmerk voor consumenten in de autobranche is.

 

Alle handelingen in de werkplaats worden uitgevoerd op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform BOVAG voorwaarden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

033 2472790 info@autohuisdepoort.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 033 2472790

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×