Sterreparatie voor uw auto

Heeft u een sterretje in de voorruit van uw auto? Dan is het belangrijk om het zo snel mogelijk te laten repareren om te voorkomen dat de hele voorruit vervangen moet worden. Reparatie voorkomt dat het uitscheurt tot een barst door plotselinge temperatuurverschillen of een hobbelige weg. Wacht dus niet te lang om dit te laten doen, want het bespaart u tijd en geld. De technici van Autohuis de Poort in Woudenberg beschikken over alle apparatuur om de sterreparatie snel en vakkundig uit te voeren.

TIP! Als het sterretje kleiner is dan een 2 euro muntstuk en niet in uw zicht bevindt, is het vaak niet nodig om de hele voorruit te vervangen.

Hoe werkt een sterreparatie?

Het proces van het repareren van een sterretje in de ruit van uw auto omvat verschillende stappen. Allereerst wordt het sterretje grondig schoongemaakt en worden losse glasdeeltjes verwijderd. Vervolgens wordt er een vacuüm gecreëerd en wordt er onder hogedruk hars geïnjecteerd. De hars wordt daarna uitgehard door middel van uv-licht. Na het uitharden wordt overtollige hars verwijderd en wordt de toplaag gepolijst. Tot slot wordt uw ruit gereinigd, zodat deze er weer als nieuw uitziet! Maak direct een afspraak maken voor de sterreparatie bij Autohuis de Poort in Woudenberg.

Autohuis de Poort in Woudenberg: Erkend schadeherstelbedrijf

Bij Autohuis de Poort bent u verzekerd van erkend schadeherstel voor uw autoruitschade, wat betekent dat wij bevoegd zijn om voor alle verzekeringsmaatschappijen herstel- of reparatiewerkzaamheden uit te voeren. Wij regelen de afhandeling van de schade rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij. Tijdens de reparatieperiode kunt u gebruik maken van vervangend vervoer indien gewenst. Bij het herstellen van de ruit houden onze technici rekening met de fabrieksvoorschriften van uw auto.

Kosten en verzekering sterreparatie

Een sterretje in de voorruit is al vervelend genoeg. Bent u verzekerd tegen ruitschade? Dan is sterreparatie meestal gratis. Moet de voorruit toch vervangen worden? Dan betaalt u vaak hooguit het eigen risico. Wij nemen het hele proces van het regelen met uw verzekerings- of leasemaatschappij op ons, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Het enige wat u hoeft te doen, is een afspraak maken bij Autohuis de Poort. Direct een afspraak maken voor de sterreparatie? Maak eenvoudig online een afspraak!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

033 2472790 info@autohuisdepoort.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 033 2472790

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×