Remschijven en remblokken vervangen

Als u het rempedaal van uw auto intrapt, worden de remblokken tegen de remschijven aangedrukt. Hierdoor ontstaat wrijving en dus remkracht. Maar door die wrijving treedt er ook slijtage op aan de remblokken en remschijven. Bij Autohuis de Poort in Woudenberg kunt u terecht met uw Citroën, Peugeot, Opel of Fiat voor het vervangen van uw remblokken of remschijven, uiteraard kunt u met een ander merk ook altijd bij ons terecht.

Waarom vervangen?

Wanneer de remschijven van uw auto de minimale dikte bereikt hebben, kromgetrokken zijn of veel haarscheurtjes vertonen, zijn deze aan vervanging toe. U kunt dit merken tijdens het remmen. De auto remt minder goed af, omdat de wrijving tussen de remschijf en of de remblokken minder wordt. Het kan zelfs voorkomen dat de auto bij het afremmen gaat trillen. Dit betekent dat de remschijven van uw auto nodig aan vervanging toe zijn! Twijfelt u over de staat van uw remmen? Kom dan gerust langs bij onze werkplaats in Woudenberg, indien nodig vervangen wij de remschijven of remblokken graag voor u!

Kosten vervangen remschijven of remblokken

Het vervangen van remschijven is een complexe taak die het beste kan worden uitgevoerd door een vakkundige technici. Bij het vervangen van de remschijven op dezelfde as (voor of achter), is het essentieel om zowel links als rechts te vervangen om ongelijke remprestaties te voorkomen. Om optimale remprestaties te garanderen, moeten bij het vervangen van de remschijven ook altijd nieuwe remblokken worden gemonteerd. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het vervangen van de remblokken of remschijven van uw Citroën, Peugeot, Opel, Fiat of een ander automerk? Hoewel de kosten variëren afhankelijk van het type auto, kunt u erop vertrouwen dat u bij Autohuis de Poort in Woudenberg nooit te veel betaalt dankzij onze transparante onderhoudsprijzen.

Kom gerust langs bij onze werkplaats in Woudenberg voor een vrijblijvende controle van uw remblokken of remschijven! Indien nodig vervangen wij de remschijven van uw auto graag voor u! Neem dan contact op met Autohuis de Poort in Woudenberg.

Ontdek onze andere diensten

We zijn er om u te helpen bij diverse werkzaamheden om uw mobiliteit te kunnen waarborgen. Onze technici maken gebruik van originele onderdelen en voeren altijd onderhoud en reparatie uit volgens de voorschriften van de fabrikant:

Alle handelingen in de werkplaats worden uitgevoerd op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform BOVAG voorwaarden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

033 2472790 info@autohuisdepoort.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 033 2472790

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×