Sluiting Henri Nefkens Soest

Zoals u misschien al heeft gehoord is Henri Nefkens Soest geen officiële partner meer van het merk Opel. Opel is onderdeel van Stellantis en zij hebben besloten Opel dealers te combineren met dealers van onder andere de merken Peugeot, Citroën en Fiat.

Wij hebben er daarom voor gekozen om op de vestiging Henri Nefkens Soest de activiteiten te stoppen op 31 augustus 2023. De medewerkers zullen hun werkzaamheden voortzetten binnen onze andere vestigingen, Serva A28 in Nijkerk en Autohuis de Poort in Woudenberg

Vanaf 1 september kunt u voor service en onderhoud aan uw auto terecht bij autobedrijf Smeeing, gevestigd op het bekende adres aan de Koningsweg 14 te Soest. Daarnaast bent u ook van harte welkom op onze vestiging Autohuis de Poort te Woudenberg.

Autohuis de Poort
Europaweg 2
3931 NJ Woudenberg
Nederland
 info@autohuisdepoort.nl
 033 2472790

Bij Autohuis de Poort kunnen wij er alles aan doen om uw mobiliteit met een full-service pakket te waarborgen; van onderhoud, de mogelijkheid voor schadeherstel tot het afsluiten van een verzekering. Wij willen voor u het ongemak van de verdere afstand graag zo klein mogelijk maken. Daarom bieden wij u een maatwerkoplossing die aansluit op uw behoeften. Dit stemmen wij graag persoonlijk met u af.

Wij hopen dat wij u hiermee voldoende hebben geïnfromeerd. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

033 2472790 info@autohuisdepoort.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 033 2472790

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×