Schokdempers

Heeft u het gevoel dat de schokdempers van uw auto minder werken dan voorheen? Laat dan uw schokdempers controleren en indien nodig vervangen. Het vervangen van schokdempers is een complexe taak die het beste kan worden uitgevoerd door een vakkundige technici. Kies daarom bij het vervangen van de schokdempers voor Autohuis de Poort in Woudenberg, wij zijn gespecialiseerd in Citroën, Peugeot, Opel en Fiat, echter hebben verstand van alle merken!

Wanneer is vervangen noodzaak?

  • U voelt trilling in het stuurwiel
  • Uw auto 'stuitert'
  • Uw auto voelt 'zwabberig' aan
  • Uw auto 'duikt' bij het remmen
  • Klachten over wagenziekte

Persoonlijke service

Wij kennen onze klanten bij naam, bij ons bent u geen nummer. De koffie staat altijd voor u klaar!

Vakkundig onderhoud

Onze up-to-date geschoolde teams werken altijd met passie aan uw auto!

Transparante tarieven

Wij geven u altijd vooraf een kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Het belang van uw schokdempers vervangen

Elk voertuig is uitgerust met veren en schokdempers. De vering van een auto zorgt ervoor dat niet elke oneffenheid in de weg direct wordt doorgegeven aan de inzittenden. De schokdempers zijn verantwoordelijk voor het dempen van de bewegingen van de veren. Zonder schokdempers zou de auto blijven stuiteren. Goede schokdempers zorgen voor een:

  • Kortere remweg;
  • Verminderde bandenslijtage;
  • Betere wegligging;
  • Neutraliseren hobbels in de weg voor een aangenaam rijcomfort.

Waardoor slijten de schokdempers?

Gedurende een autoleven beweegt een schokdemper ontelbaar vaak in en uit. De werking van de schokdemper gaat hierdoor langzaam en vrijwel onmerkbaar verloren. Tijdens een APK wordt de werking en staat van de schokdempers visueel gecontroleerd. Twijfelt u over de werking van de schokdempers onder uw auto? Laat deze schokdempers controleren en indien nodig vervangen door de technici van Autohuis de Poort in Woudenberg. Onvoldoende werking van de schokdempers maakt het voertuig minder stabiel en dat kan gevaarlijk zijn. Maak direct online een afspraak

Kosten vervangen schokdempers

Vraagt u zich af wat de kosten zijn voor het vervangen van de schokdempers aan uw auto? De kosten zijn afhankelijk van het merk en type auto. De schokdempers moeten altijd per set (links en rechts) vervangen worden. Bij Autohuis de Poort in Woudenberg geven wij van tevoren een kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Ontdek onze diensten

 

Alle handelingen in de werkplaats worden uitgevoerd op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform BOVAG voorwaarden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

033 2472790 info@autohuisdepoort.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 033 2472790

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×