Kleine Beurt Woudenberg

Is uw auto toe aan een kleine onderhoudsbeurt? Kies dan voor Autohuis de Poort in Woudenberg, wij zijn gespecialiseerd in Citroën, Peugeot, Opel en Fiat, echter hebben verstand van alle merken! Wij stemmen het onderhoud volledig af op het type, bouwjaar en kilometerstand van uw auto.

TIP: Combineer uw kleine onderhoudsbeurt met een APK, zo heeft u al het nodige onderhoud direct achter de rug en bespaart u kosten!

Kleine beurt aan uw auto

Bij de kleine onderhoudsbeurt controleren wij uw auto grondig op belangrijke punten. Zo blijft de auto veilig rijden en wordt eventuele slijtage op tijd gesignaleerd en verholpen. Daarnaast wordt onder andere de motorolie ververst, de olie- en interieurfilters vervangen en vullen wij de ruitensproeiervloeistof. Bovendien worden de onderdelen van de auto gecontroleerd op hun werking en eventuele beschadigingen. Kom langs in onze werkplaats in Woudenberg of neem contact met ons op.

Wanneer een kleine beurt?

Vaak wordt het moment voor een kleine onderhoudsbeurt aangegeven in het onderhoudsboekje van uw auto. Wanneer deze beurt nodig is verschilt per merk en type auto. Bij oudere auto’s geldt de vuistregel: Een kleine beurt na één jaar of na 15.000 kilometer. Heeft u één van deze punten bereikt? Maak dan eenvoudig online een afspraak!

Wat kost een kleine beurt?

Vraagt u zich af wat de kosten zijn voor een kleine onderhoudsbeurt aan uw Citroën, Peugeot, Opel, Fiat of een ander automerk? De tarieven voor een kleine beurt verschillen per autotype, maar bij Autohuis de Poort in Woudenberg bent u altijd verzekerd van eerlijke onderhoudsprijzen. We regelen alles en met de service zit het goed!

Ontdek onze diensten

We zijn er om u te helpen bij diverse werkzaamheden om uw mobiliteit te kunnen waarborgen. Onze technici maken gebruik van originele onderdelen en voeren altijd onderhoud en reparatie uit volgens de voorschriften van de fabrikant:

Alle handelingen in de werkplaats worden uitgevoerd op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform BOVAG voorwaarden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

033 2472790 info@autohuisdepoort.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 033 2472790

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×