Elektrische bestelwagens Maxus

Maak kennis met deze opvallende 100% elektrische bestelwagen bij Autohuis de Poort!

De Maxus is van Chinese makelij en wordt geproduceerd door Chinese groep SAIC Motor. Met een totale productie van meer dan 7 miljoen voertuigen per jaar één van de grootste autofabrikanten in China.

Met de steeds meer toenemende lage of zero emissie zones in steden zijn deze compacte bestelwagens is voor de slimme ondernemers en bedrijven. Want met de elektrische Maxus ben je in elke stad welkom. Zero uitstoot, spaart het milieu. De verschillende Maxus-modellen staan bekend om hun wendbaarheid. Snel laden en lossen, gemakkelijk parkeren. Daarbij komt dat de aanschaf van elektrische auto’s tot 2021 wordt gestimuleerd met verschillende belastingvoordelen. Dat is nog eens toekomstgericht ondernemen!

Vanaf 2021 extra aantrekkelijke subsidie

2021 moet hét grote doorbraakjaar gaan worden van elektrische bedrijfswagens. De overheid heeft namelijk in december 2020 een subsidieregeling aangekondigd, die moet gaan zorgen als katalysator voor de e-LCV markt.

Profiteer nu van extra subsidie!

Voor ondernemers en fleetowners is nu dus het moment om na te denken over de mobiliteit van de toekomst. Om hen tegemoet te komen en een financieel steuntje in de rug te geven, heeft de overheid deze subsidieregeling voor elektrische bestelwagens bedacht:

 • Voor de Maxus eDeliver 3 zal je tot ruim 3.500 euro extra subsidie ontvangen bovenop de Milieu Investeringsaftrek (MIA)regeling en de regeling willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL).

Maxus-bestelwagens

Maak kennis met de elektrische bedrijfswagens van Maxus:

 • De Maxus eDeliver 3
 • De Maxus eDeliver 9

Met de eDeliver 3 zet Maxus in op de toekomstgerichte ondernemers en bedrijven. De eDeliver-3 zit met ongeveer 5-7 m3 laadvolume qua formaat tussen de Volkswagen Caddy en Transporter en is verkrijgbaar in verschillende varianten en accuversies.

Eind 2020 volgt de eDelivery 9, een groter model wat te vergelijken is met de Volkswagen e-Crafter, de Ford Transit en de elektrische Mercedes-Benz Sprinter.

De elektrische bestelwagens van Maxus brengen niet alleen gebruikersgemak en milieuvriendelijkheid samen, maar ogen ook nog eens eigentijds en dynamisch. Strakke lijnen en een vlot uiterlijk en interieur zorgen voor een opvallende verschijning. De drie neutrale standaardkleuren bieden je de mogelijkheid om je huisstijl, logo of contactgegevens goed naar voren te laten komen.

maxus-deliver-9

De fiscale voordelen van de elektrische bestelwagen Maxus

De Maxus is niet alleen aantrekkelijk voor het milieu, maar is ook fiscaal voordelig. Doordat deze bestelwagen 100% elektrisch is zijn er een aantal fiscale voordelen:

 • Extra aantrekkelijke subsidie regelingen (afhankelijk per gemeente)
 • Geen aanschafbelasting (BPM)
 • Geen wegenbelasting (MRB)
 • Lage bijtelling
 • Per gemeente subsidiemogelijkheden

Specificaties Maxus

 • 100% elektrisch
 • Accu range eDeliver 3 tot 260 km
 • Duurzame accu CATLtechnologie
 • Ruim laadvermogen

Mogelijkheden

Voor de elektrische bestelauto’s van Maxus  hebben wij verschillende bedrijfsoplossingen. Denk aan koop of lease.

Meer weten? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte of informatie aan. Ook is het mogelijk om een proefrit te maken. Plan hiervoor een afspraak in.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

033 2472790 info@autohuisdepoort.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 033 2472790

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×