Airco-onderhoud

Werkt uw airco niet meer zoals voorheen? Kom langs voor airco-onderhoud bij Autohuis de Poort in Woudenberg. Nadien kunt u weer snel, met een goed werkende airco, uw weg vervolgen.

Tip: Om de airco in uw auto in goede conditie te houden en onnodige reparatiekosten te voorkomen, is het aan te raden om de airco hele jaar door te gebruiken, zelfs in de winter. Af en toe de airco aanzetten zorgt voor de circulatie van het koelmiddel.

De voordelen op een rijtje

  • Goed onderhoud bespaart kosten
  • Voorkomt bacteriën en schimmels
  • Koudere lucht uit het aircosysteem
  • Voorkomt beslagen ruiten
  • Uw airco blijft goed functioneren

Persoonlijke service

Wij kennen onze klanten bij naam, bij ons bent u geen nummer. De koffie staat altijd voor u klaar!

Vakkundig onderhoud

Onze up-to-date geschoolde teams werken altijd met passie aan uw auto!

Transparante tarieven

Wij geven u altijd vooraf een kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Airco-onderhoud bij Autohuis de Poort

Bij Autohuis de Poort in Woudenberg kunt u terecht voor onderhoud en reparatie aan uw Citroën, Peugeot, Opel, Fiat of elk ander merk, tegen transparante prijzen. U ontvangt altijd een offerte, zodat u nooit voor onverwachte onderhoudskosten komt te staan. Ons monteurs staan voor u klaar om het airco-onderhoud voor u uit te voeren.

Laat uw airco regelmatig nakijken

Het is verstandig om jaarlijks de airconditioning van uw auto te laten controleren en om de twee jaar te laten bijvullen, ongeacht of u deze veel of weinig gebruikt. Door regelmatig onderhoud kunt u voorkomen dat uw airconditioning kapot gaat, aangezien vervanging een dure reparatie kan zijn. Het koudemiddel moet namelijk regelmatig worden bijgevuld, aangezien een drooglopende airco onherstelbaar beschadigd kan raken. Daarnaast kan een slecht functionerende airco een negatief effect hebben op het brandstofverbruik. Tijdens een onderhoudsbeurt is het voor de werking van de airco ook belangrijk om de interieurfilters te vervangen.

Airco bijvullen

Omdat alle airconditioners langzaam koudemiddel verliezen, raden wij van Autohuis de Poort u aan minimaal één keer in de twee jaar langs te komen om uw airco bij te vullen. Wij zorgen dat u snel en koel weer de weg op kunt door een zorgvuldige aircocheck uit te voeren. Airco bijvullen? Kom langs bij Autohuis de Poort of maak online een afspraak!

Airco reiniging & verfrissing

Is de airco in uw auto toe aan een reinigings- en verfrissingsbeurt? Schimmels en bacteriën krijgen de kans zich in de verdamper van de airco te nestelen als deze niet goed kan drogen. Kom langs bij Autohuis de Poort in Woudenberg. Wij zorgen dat u snel, veilig en fris uw weg kunt vervolgen, zonder schimmels, bacteriën en nare geuren. Autohuis de Poort maakt gebruik van het milieuvriendelijke airco-gas R1234yf voor de reiniging van uw auto. Dit koudemiddel is een stuk milieuvriendelijker dan zijn voorganger. Door gebruik te maken van dit middel verlagen wij de CO2 uitstoot van ons bedrijf.

 

Alle handelingen in de werkplaats worden uitgevoerd op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform BOVAG voorwaarden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

033 2472790 info@autohuisdepoort.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 033 2472790

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×