Aandrijfas vervangen

Hoort u een ratelend geluid wanneer u met uw auto door een bocht rijdt? Wij van Autohuis de Poort in Woudenberg controleren, en vervangen indien nodig, de aandrijfas graag voor u! Wij kennen alle ins en outs van uw auto, hierdoor is deze reparatie voor ons kwalitatief goed uit te voeren. Plan online uw afspraak of neem contact met ons op.

Wanneer vervangen?

Een aandrijfas heeft geen concrete vervangingstermijn. Het is een zogeheten slijtageonderdeel en dat houdt in dat het vervangen van een aandrijfas afhankelijk is van de versletenheid van het onderdeel. Zoals beschreven merkt u mogelijk dat uw aandrijfas vervangen moet worden. Onze technici raden u aan om dat zo snel mogelijk te doen nadat u tot de conclusie bent gekomen dat uw aandrijfas vervangen moet worden. U wilt namelijk voorkomen dat op den duur ook andere onderdelen van uw auto hierdoor schade oplopen.

Aandrijfas vervangen bij Autohuis de Poort in Woudenberg

Er zitten verschillende aandrijfassen in een auto. Een aandrijfas is een as die tussen twee onderdelen zit en die kracht overbrengt van een aandrijvend deel naar een aangedreven deel. Denk bijvoorbeeld aan de assen die de kracht van de motor overbrengen op de wielen.

Bij Autohuis de Poort beschikken we over een modern uitgeruste werkplaats met een team van deskundige monteurs die klaar staan om u te adviseren en te helpen. Ons gezamenlijke doel is om u snel weer veilig op de weg te krijgen. Voor het vervangen van de aandrijfas maken we gebruik van geavanceerde apparatuur om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

Als Erkend Merkspecialist zijn we gespecialiseerd in het onderhoud van Citroën, Peugeot, Opel en Fiat, maar ook als uw auto een ander merk heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. De medewerkers van Autohuis de Poort Woudenberg helpen u graag, bijvoorbeeld bij het vervangen van de aandrijfas.

Homokineet kapot?

De homokineet maakt deel uit van de aandrijving van uw voertuig en bevindt zich aan beide uiteinden van de aandrijfas. Deze onderdelen zorgen ervoor dat de aandrijfas in staat is om een stuurhoek te maken. Wanneer de koppeling tekenen van slijtage begint te vertonen, kan Autohuis de Poort in Woudenberg deze voor u vervangen.

Kosten aandrijfas vervangen

De kosten voor het vervangen van de aandrijfas zijn afhankelijk van het type en het model van de auto. Wij bieden altijd een complete prijs inclusief alle te vervangen onderdelen, die vooraf wordt gecommuniceerd om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen. Wilt u een kostenindicatie voor het vervangen van de aandrijfas, kunt u altijd vrijblijvend contact met de medewerkers van Autohuis de Poort in Woudenberg opnemen voor meer informatie of maak eenvoudig online een afspraak!

Ontdek onze diensten

 

Alle handelingen in de werkplaats worden uitgevoerd op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform BOVAG voorwaarden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

033 2472790 info@autohuisdepoort.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 033 2472790

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×