Vacature: Automonteur

Heb jij passie voor autotechniek? En sta jij aan de start van jouw carrière? Dan is deze vacature voor jou! Bij Autohuis de Poort in Woudenberg zijn wij op zoek naar een startend automonteur. Binnen deze functie heb je een afwisselende baan. Kleine en grote onderhoudsbeurten, reparaties en storingen: jij maakt kennis met alle facetten van het autotechniek vak!

Wat ga je doen?

In deze functie steek jij je handen uit de mouwen en zijn jij en je collega monteurs verantwoordelijke voor het onderhoud en reparatie aan de auto’s van onze klanten. In deze functie begin jij met het wisselen van banden, verversen van olie en het in orde maken van de remmen. Het belangrijkste is dat je nauwkeurig te werk gaat en je jezelf wil blijven ontwikkelen. Meer ervaring zal betekenen meer zelfstandigheid en nog meer leren. Bijvoorbeeld het stellen van diagnose en het opsporen van zowel mechanische als elektronische defecten, onderhoudswerkzaamheden, of juist een ingewikkelde reparatie.

Naast de afwisselden werkzaamheden, is geen auto hetzelfde. Wij zijn namelijk merkspecialist van Citroën, Peugeot, Opel en Fiat, hebben ons aangesloten als partner van JAMES Autoservice en zijn wij dé Maxus-dealer van Midden-Nederland voor 100% elektrische bedrijfswagens. Hierdoor is het mogelijk dat wij aan alle auto’s, ongeacht merk of type, onderhoud en reparatie verrichten.

Wie ben jij?

Het is fijn als je al enige ervaring hebt opgedaan als automonteur en wij willen je graag verder helpen om alle kneepjes van het vak te leren! Je werkt graag samen in een team en houd je van afwisseling. Je hebt:

  • Minimaal een afgeronde opleiding autotechnicus of automonteur (BBL of MBO);
  • heb je recent werkervaring als (Leerling) automonteur;
  • wil jij je blijven ontwikkelen en ben jij bereid om trainingen te volgen om jouw skills verder uit te breiden;
  • ben je 38 uur per week beschikbaar;
  • en ben je in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

Bij Autohuis de Poort kom je te werken in een klantgerichte en gemoedelijke omgeving met gedreven collega’s. Binnen ons bedrijf hangt een informele werksfeer, van autotechnicus tot directeur, iedereen kent elkaar. Wij bieden een afwisselende functie in een goed ingerichte werkomgeving. En om niet te vergeten werk je 38 uur per week en krijg je een passend salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast investeren wij in jouw persoonlijke ontwikkelingen met merkspecifieke opleidingen en trainingen.

Wie zijn wij?

Autohuis de Poort in Woudenberg is al meer dan 15 jaar uw betrouwbare mobiliteitspartner voor Midden-Nederland. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke service en betrouwbaarheid en staan altijd klaar om de klant te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Met een full-service pakket, van onderhoud, de mogelijkheid voor schadeherstel tot het afsluiten van een verzekering, doen wij er alles aan om de mobiliteit van onze klanten te waarborgen.

Enthousiast geworden?

Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV en motivatiebrief via de mail ekroon@autohuisdepoort.nl.

Heb je vragen over de vacature? Die kun je stellen aan Enrico Kroon via mail ekroon@autohuisdepoort.nl of telefonisch 033-2472790.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

033 2472790 info@autohuisdepoort.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 033 2472790

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×