Hoofdmenu

Autoschade

Autoschade is nooit leuk. Een goede en snelle reparatie van de autoschade kan het leed wat verzachten. Bij Autohuis de Poort doen we er alles aan om uw auto in goede staat te herstellen. Ondertussen helpen we u ook met de afhandeling van het verzekeringswerk.

Erkend schadebedrijf

Autohuis de Poort is een erkend schadebedrijf. Autohuis de Poort mag voor alle verzekeringsmaatschappijen schade herstellen en repareren. Dit betekent dat u met schade aan uw auto naar uw eigen garage kunt met al het gemak dat daarbij hoort.

Wij handelen de schade af met uw verzekeringsmaatschappij en voor de duur van de reparatie krijgt u een vervangende auto. Wij herstellen de schade met originele onderdelen waardoor fabrieksgarantie gewaarborgd blijft. Daarbij krijgt u van ons twee jaar garantie op de schadereparatie.

Ruitschade

Ook voor ruitschade kunt u bij Autohuis de Poort terecht. Wij mogen voor elke verzekeringsmaatschappij uw ruitschade repareren of de ruit vervangen.

Ook als het even tegen zit, staat Autohuis de Poort u bij. Wij zorgen ervoor dat u mobiel blijft en zo snel mogelijk weer in uw eigen auto kunt rijden.

Bent u goed verzekerd? Controleer het hieronder

* Uw naam:
* Geboortedatum
Woonplaats
Telefoonnummer
* E-mailadres:
* Kenteken
* No-claim korting
Opmerkingen/vraag
* verplichte velden

Vind uw auto!Uitgebreid zoekenOnze occasions

Voorraad nieuwe auto's