Grote Beurt Woudenberg

Is uw auto toe aan een grote onderhoudsbeurt? Kies dan voor Autohuis de Poort in Woudenberg, ons specialisme ligt bij Citroën, Peugeot, Opel en Fiat, maar we hebben kennis van alle merken! Het onderhoud wordt volledig afgestemd op het type, bouwjaar en kilometerstand van uw auto, zodat uw auto de specifieke aandacht en zorg krijgt die het op dat moment nodig heeft.

TIP: Combineer uw grote onderhoudsbeurt met een APK, zo heeft u al het nodige onderhoud direct achter de rug en bespaart u kosten!

Grote beurt aan uw auto

Bij de grote tweejaarlijkse onderhoudsbeurt controleren wij uw auto grondig op verschillende punten. Hierbij wordt onder andere de motorolie ververst, de olie- en interieurfilters vervangen, de uitlijning gecontroleerd en de remmen geïnspecteerd. Bovendien worden alle onderdelen van de auto gecontroleerd slijtage en eventuele beschadigingen. Kom langs in onze werkplaats in Woudenberg of neem contact met ons op!

Wanneer een grote onderhoudsbeurt?

De fabrikant van uw auto schrijft voor dat u regelmatig onderhoud aan uw auto laat uitvoeren. Zo blijft de auto veilig rijden en wordt eventuele slijtage op tijd gesignaleerd en verholpen. Dit kan je in de toekomst leed besparen, aangezien kapotte onderdelen kunnen zorgen voor nog meer schade aan de auto. Daarom doet u er verstandig aan om eens in de twee jaar of elke 30.000 km een grote beurt uit te laten voeren.

Bij het raadplegen van het onderhoudsboekje van uw auto, kunt u nauwkeurig zien welke onderdelen vervangen moeten worden of welke gecontroleerd moeten worden. Bij Autohuis de Poort nemen we de volledige checklist van uw auto door. Als er een reparatie nodig is, zullen we u vooraf bellen met een prijsopgave, zodat u nooit voor onverwachte uitgaven komt te staan. Autohuis de Poort in Woudenberg voert de grote onderhoudsbeurt graag voor u uit!

Wat kost een grote beurt?

Vraagt u zich af wat de kosten zijn voor een grote onderhoudsbeurt aan uw Citroën, Peugeot, Opel, Fiat of een ander automerk in Woudenberg? De tarieven voor een grote beurt verschillen per autotype, maar bij Autohuis de Poort in Woudenberg bent u altijd verzekerd van eerlijke onderhoudsprijzen. We regelen alles en met de service zit het goed!

Ontdek onze diensten

We zijn er om u te helpen bij diverse werkzaamheden om uw mobiliteit te kunnen waarborgen:

Alle handelingen in de werkplaats worden uitgevoerd op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform BOVAG voorwaarden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

033 2472790 info@autohuisdepoort.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 033 2472790

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×