Hoofdmenu

Autohuis de Poort Business Center

Citroën Business Center

Speciaal voor u, als zakelijke klant, presenteert Autohuis de Poort het Citroën Business Center. Dit is een landelijk zakelijk netwerk dat u vele voordelen biedt. U profiteert van het gemak en de goede service van een vast contactpersoon, aangepaste openingstijden en een apart zakelijk telefoonnummer.

Professionaliteit

In elk Citroën Business Center werken speciaal opgeleide verkopers met een passie voor Citroën en optimale aandacht voor de zakelijke klant. Onze after-sales service in het Citroën Business Center zorgt voor maximaal comfort. Uw voordelen op een rij:

  • Aangepaste openingstijden voor u als zakelijke klant. (inclusief zaterdagochtend van 9.00-12.00 uur)
  • Een vast contactpersoon met een eigen telefoonnummer.
  • Leen- of huurauto’s tegen een gunstig tarief wanneer u door pech of andere omstandigheden uw eigen auto niet kunt gebruiken.
  • In het Citroën Business Center hebben wij de mogelijkheid om het volledige gamma van personen- en bedrijfswagens van Citroën te onderhouden.
  • Voorraadbeheer volgens de normen van het Business Center. (voorraad is altijd aanwezig; geen wachttijd voor onderdelen)

Ondernemerschap

Bij Autohuis de PoortBusiness Center begrijpen we dat uw ondernemerschap op de eerste plaats komt. Daarom nemen wij u alle zorg omtrent uw bedrijfsauto(‘s) uit handen.

Wij garanderen uw mobiliteit. Met Citroën beschikt u over een uitgebreid dealernetwerk in Nederland en in Europa. Citroën is altijd bij u in de buurt. Dus mocht er onverhoopt iets zijn, dan wordt u snel en vakkundig geholpen.

Binnen het Citroën Business Center werken professionals die zich richten op direct contact met fleetowners, leasemaatschappijen, verhuurbedrijven en speciale gebruikers. De Citroën Business Professionals zijn dagelijks bezig met maatwerkoplossingen en persoonlijk advies

Wilt u meer informatie over het Autohuis de PoortBusiness Center, neem dan direct contact met ons op, of maak online een afspraak, of bel ons op nummer: 033-2472791

Vind uw auto!Uitgebreid zoekenOnze occasions

Voorraad nieuwe auto's